Reiki

reikikukka_smallReiki on japanilainen parannus – ja terveydenhoitomenetelmä,jossa energiaa kanavoidaan käsien kautta. Reikihoitaja ei väsyy työssään,sillä energia ei tule hoitajasta itsestään vaan pelkästään kulkee hänen kauttaan, reikivoima pitää huolen lopusta.

Reikihoito vähentää stressiä,rentouttaa,tasapainottaa,tehosta kehon puolustusjärjestelmää ja vahvistaa energiavarantoja.Sitä voidaan käyttää kaikkeen elävään,ihmisiin,kasveihin,kotieläimiin iästä ja sairauden laadusta riippumatta. Reikivoima lievittää kipuja ja on sekä psyykkisesti että tunnetasolla rauhoittava. Reiki
on yksinomaan myönteistä energia eikä se voi koskaan vahingoittaa, sillä se aktivoituu ja säteilee sitä harjoittavan käsistä tarpeen mukaan. Ei tarvitse olla mitenkään sairas saadakseen hyvää oloa reikihoidosta.
Reiki on polarisoitumatonta energia, se vahvistaa kehoa tasapainotamalla kehon energioita. Täällä tavalla edistetään ja nopeudetaan kehon omaa paranemista. Keholla on ilmiömäinen parantumiskyky, jos vain annamme sille mahdollisuuden. Reiki täydentää yhtä hyvin sairauden hoitoa kuin toimii tehokkaana terveysongelmien ennaltaehkäisyänä.

Kehossa on varastoituneena tietty määrä energia,joka vaihtelee sen mukaan, miten itse voimme. Energiatasomme on matala, jos olemme väsyneitä, sairaita tai loppuun palaneita. Jos taas voimme hyvin,oleme terveitä, vahvoja ja täynnä elämää, energiatasomme on korkea. Usein elämme tavalla, joka kuluttaa energiavarastojamme nopeammin kuin ehdimme niitä täyttää. Energianpuute johtaa ennemmin tai myöhemmin sairauteen, ennenaikaiseen vanhenemiseen ja tarpeettomaan väsymiseen. Reikin avulla
voimme täyttää tyhjentyneet energiavarastomme ja siten edistää terveyttämme ja lisätä elinvoimaamme.
Monet kulttuurit tuntevat sen seikan, että kaikesta elävästä virtaa näkymätöntä voimaa. Tämän voiman olemassaolo on jo kyetty todistamaan tieteellisin kokein, mutta  selitystä sille ei vielä tiedetä ja lääkärit yrittävätkin selvittää, mikä osuus sillä on kehon puolustusjärjestelmän toiminnassa ja paranemisessa.
Reikin avulla jokaisella on mahdollisuus herättää tämä meissä oleva elämän energia. Voimme laajentaa olemustamme ja saada sen toimimaan sopusoinnussa elämänenergian kanssa.
Reikikoulutus ei ole samanlaista kuin muiden parantamismenetelmien kohdalla. Reikivoima herätetään reikioppilaissa erityisen vihkimysten myötä, jotka Reiki Mestari toimittaa. Aktivoinnin tuloksena keho alkaa vetää puoleensa tätä vahvaa, parantavia ominaisuuksia sisältävää energiaa. Kun reikienergia on kerran aktivoitu, se on käytettävissä koko elämän ajan. Käyttäjän vain tarvitse ajatella reikiä, niin energia jo virtaa käsistä.